Wie zijn wij

&Co Woman is een Nederlands modemerk. Het bedrijf Meandco B.V., gevestigd in Mijdrecht, richtte het merk in 2016 op door op een unieke manier commercialisering en creativiteit te combineren. Naast de medewerkers is de ontwerper Denise van Eijk een van de drijvende krachten.

In de loop der jaren is &Co Woman uitgegroeid tot een nationaal bekend fashion brand op de Nederlandse markt met meer dan 350 verkooppunten. Aangezien het doel van het merk is om vrouwen enthousiast te maken, zullen de activiteiten in Europa zich gaan uitbreiden.

Persoonlijke visies van de ontwerper en haar creativiteit vormen de kern van het merk.
&Co Woman is gemaakt voor vrouwen die midden in het leven staan. Je bent ambitieus en weet wat je wilt. Bovendien ben je vrouwelijk, stijlvol en goed verzorgd. Het is een uitdaging om een collectie te maken die informeel en trendy is voor deze modebewuste doelgroep.

De mode van &Co Woman is gemaakt van prachtige stoffen, die zorgen voor de stijlvolle uitstraling. Vrouwelijk en stijlvol in combinatie met een sportieve touch, soepele blouses, stijlvolle printjurken, travel kwaliteiten en jersey-items vormen een sportieve en toch elegante collectie voor de modebewuste vrouw.