About &Co Woman

Wat we doen, doen we al jaren met veel passie. Door onze aderen stroomt fashion-bloed en ons DNA wordt gekenmerkt door gezond verstand en Hollandse nuchterheid.

Ontwikkeld in Nederland

Het ontwikkelen van de collectie gebeurt in Nederland. Het design, het kleurpalet, maar ook de patronen worden in Nederland gemaakt! Hierdoor is onze maatvoering erg stabiel en aangepast aan de Noord Europese pasvorm.

Comfort

Bij &Co vinden we comfort erg belangrijk. Bij het ontwerpen van onze kleding wordt comfort altijd in overweging genomen. We kiezen graag voor materialen met stretch.

Eigen inkoop

We kopen zelf onze stoffen en garens in, rechtstreeks bij een vast aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers in Europa en Turkije. Dit geeft ons een grote controle op de kwaliteit en herkomst.

Halfjaarlijks bezoeken wij onze stofleveranciers om in samenwerking nieuwe stoffen en prints te ontwikkeling met focus op comfort en design. Deze stoffen zijn daarmee dus ook vaak uniek en exclusief voor ons ontwikkeld.

Geproduceerd in Europa en Turkije

95% van onze productie vindt plaats in Europa en Turkije, dus dichtbij huis. Dit scheelt veel tijd en minimaliseert transport.

We hebben een beperkt aantal producenten waarmee we samenwerken, waarvan sommigen al meer dan 20 jaar onze partners zijn. We betalen een eerlijke prijs voor onze items zodat we goede arbeidsomstandigheden kunnen garanderen. Dagelijks hebben we contact en we bezoeken onze producenten ook zeer regelmatig om een vinger aan de pols te houden.

In samenwerking met deze producenten ondernemen we daarnaast initiatieven om de productieprocessen effici├źnter en duurzamer te maken. Hierbij richten we ons bijvoorbeeld op het verminderen van afval, water- en energieverbruik.

We produceren niet meer dan nodig

Omdat we grotendeels produceren op basis van verkooporders, blijven onze voorraden beperkt. We hebben hierdoor nauwelijks tot geen overproductie.

Onze TRAVEL

We staan bekend om onze Travel collectie. Onze TRVL stof droogt snel en is kreukvrij, waardoor TRVL items niet in de droger of gestreken hoeven te worden, wel zo snel, makkelijk en goed voor het milieu! En het mag dan wel van een synthetische stof gemaakt zijn, de stof wordt niet statisch, het pluist niet en het ademt! Deze TRVL stof is daarnaast ook erg slijtvast, waardoor je het jarenlang kunt dragen.

Onze basic collectie

Ook hebben we een grote travel NOOS collectie in basis kleuren die het hele jaar door besteld kan worden. Deze collectie bestaat uit tijdloze classics die niet seizoensgebonden zijn. Wist je dat sommige van onze basic items al meer dan vijf jaar beschikbaar zijn, zonder dat ze in de uitverkoop zijn geweest, en nog steeds helemaal in de mode zijn?