Veilig betalen

Veilig betalen

Wij bieden verschillende betaalmethoden aan zodat je op de door jouw gewenste manier kunt betalen. &Co Woman werkt samen met een gerenommeerde Payment Provider waardoor ieders veiligheid, en dus ook die van jou, wordt gewaarborgd. Daarnaast wordt er gewerkt met een SSL certificaat, waardoor alle gegevens die jij via de webshop aan ons verstrekt via een beveiligde verbinding lopen. Je kunt controleren of je je op een beveiligde pagina bevindt door de volgende kenmerken te controleren:

De URL van de pagina begint met https:// (de ‘s’ staat voor ‘secure’) in plaats van met ‘http’
Afhankelijk van de gebruikte browser verschijnt er een slotje of een sleuteltje boven of onderin het scherm

Indien je twijfelt aan de veiligheid van onze website neem dan direct contact op met de klantenservice : e-mail: info@meandco.nl

iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij bijvoorbeeld ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDEAL gaat als volgt in zijn werk:

Kies iDEAL als betaalmethode en selecteer de bank waarbij je jouw online betalingen regelt
Je komt nu in het betaalprogramma van jouw eigen bank terecht. De gegevens van de aankoop zijn ingevuld.
Na goedkeuring van de betaling ontvang je een bevestiging van de bank. Vervolgens keer je terug naar de webshop van &Co Woman.

Meer informatie over iDEAL vind je op www.ideal.nl. Hier kun je ook een demo bekijken.

Creditcard

Via de beveiligde SSL procedure kun je je creditcardgegevens veilig invoeren. Wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor de afhandeling van je betaling. Online betalen met je creditcard gaat als volgt in zijn werk:

Kies credit card als betaalmethode en selecteer het type creditcard waarmee je wil afrekenen

Vul het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum en de 3-cijferige cvc-code. De cvc code staat op de achterkant van je creditcard.

Klarna

Met Klarna kun je achteraf betalen, binnen een termijn van 30 dagen. Deze 30 dagen gaan in vanaf het moment van verzenden, waardoor je genoeg tijd hebt om eerst je bestelling te ontvangen en eventueel items te retourneren die je niet wil houden.

Met Klarna kun je de bestelling voltooien zonder kredietkaartnummers of complexe informatie. Via e-mail van Klarna ontvang je de betaalinstructies. Je kunt betalen tot en met de uiterste betaaldatum. Betalen kan online of in de Klarna app.

Kijk voor meer informatie op www.klarna.com