Ruilen & Retourneren

RETOURNEREN
Niet tevreden over je aankoop? Ruil deze voor een ander artikel naar wens of retourneer je aankoop. Ook artikelen gekocht in de Sale kunnen retour gestuurd worden.

 1. Wil je een artikel retourneren of ruilen ? Neem dan contact met ons op via mail: orders@meandco.nl. ondervermelding van artikelnummer, maat en reden van retour.
 2. Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug. De artikelen dienen ongedragen en in originele staat te zijn. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant. Stuur het artikel dat je retour wilt sturen met de originele bon, prijskaartjes, merklabels en het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres:

  Meandco webshop
  Wolfsberg 2 B
  6102 RB Echt

  De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de afzender. Daarom adviseren wij de artikelen met een track & trace nummer te versturen via PostNL.
   
 3. Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en verwerkt, sturen wij een bevestiging per mail en wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het opgegeven IBANnummer of Creditcardnummer

RUILEN
Wil je een artikel omruilen voor een andere maat? Neem dan contact met ons op via mail: orders@meandco.nl. Wij kijken dan voor je na of de juiste maat nog voorradig is. Het artikel is pas voor je gereserveerd als je van ons een e-mail terug hebt ontvangen. Daarna verzenden wij de juiste maat van het artikel. Je hoeft dan geen dubbele verzendkosten te betalen (voor bestellingen onder €49,95). Let wel: de kosten voor de retourzending zijn voor u als klant.