RETOURNEREN

Niet tevreden over je aankoop? Ruil deze voor een ander artikel naar wens of retourneer je aankoop. Ook artikelen gekocht in de Sale kunnen retour gestuurd worden. 

1. Bij je bestelling vind je een retourformulier, vul deze zo volledig mogelijk in. Ook als de bestelling in de winkel wordt geretourneerd dient het retourformulier volledig te zijn ingevuld.

2. Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug. De artikelen dienen ongedragen en in originele staat te zijn. De kosten voor een retourzending zijn voor de klant. Stuur het artikel dat je retour wilt sturen met de originele bon, prijskaartjes, merklabels en het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres: 


Meandco webshop
Wolfsberg 2 B 
6102 RB Echt

De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de afzender. Daarom adviseren wij de artikelen met een track & trace nummer te versturen via PostNL.

3. Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en verwerkt, sturen wij een bevestiging per mail en wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op het opgegeven IBANnummer.